Advies bij jouw keuze voor sierlijsten of lattenwanden

Jouw interieur bevat alles om fijn te wonen. Maar toch ontbreekt er sfeer in je interieur. Bij anderen kom je mooie en sfeervolle interieurs tegen, maar zelf heb je geen idee hoe je jouw interieur sfeervoller kunt maken. Laat ons je helpen! Wij geven graag advies bij jouw keuze voor sierlijsten of lattenwanden om je interieur meer identiteit te geven.

Heb jij advies van ons nodig?

Steeds vaker zijn mensen op zoek naar een unieke eigen identiteit voor hun interieur. Houten wandpanelen, decoratieve sierlijsten, 3D panelen en akupanels lenen zich daar perfect voor. 

Echter, het is niet makkelijk om te bepalen wat in jouw interieur past. Of hoe en waar je een wandpaneel of decoratieve sierlijst kunt toepassen om zo het sfeervolle interieur te creëren waarin jij je thuis voelt. Laat ons daarbij helpen.

Graag geven wij geheel vrijblijvend advies bij jouw keuze voor sierlijsten of lattenwanden. We kijken samen naar jouw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Op basis daarvan gaan we aan de slag met een passend advies voor de wandbekleding en/of plafonddecoratie in jouw interieur. We zorgen eventueel ook voor de desbetreffende stalen, zodat je de producten alvast kunt zien en voelen. We geven dit advies online, bij jou thuis of in onze eigen showroom.

Wil je graag advies?

Stuur ons vrijblijvend een mail. Dit kan naar info@vandebuntinterieur.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor jouw advies. Of neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Onze werkwijze

Onze werkwijze baseren we voornamelijk op jouw specifieke wensen en vraag. Nadat jouw aanvraag bij ons is ontvangen, ontvang je van ons binnen 48 uur een reactie met eventueel aanvullende vragen. Vervolgens stellen we de offerte op. 

We maken in veel gevallen een tekening om jou een indruk te geven van het resultaat. Bij grote projecten komen we graag langs op locatie en nemen we samples mee van de panelen/lijsten. Of je bent welkom in onze showroom in Den Haag om te zien wat er mogelijk is. We geven jou graag een eerlijk advies over de mogelijkheden en wat mooi past in jouw interieur. 

Nadat jij akkoord hebt gegeven, wordt alles in gang gezet. We bestellen alle materialen en maken een afspraak voor de montage. De realisatie vind gemiddeld binnen 4 tot 6 weken plaats.

Totaaladvies interieurontwerp

Ga jij verbouwen of ga je binnenkort verhuizen? Dan zijn er zoveel keuzes en mogelijkheden voor je interieur. Hoe creëer je een fijne plek om te wonen met je gezin? Met plezier helpen wij jou met een totaaladvies voor je interieur. We werken met interieurontwerpers samen die jou van goed interieuradvies kunnen voorzien. Laat in jouw aanvraag weten of je hierin geïnteresseerd bent of bekijk de mogelijkheden op de website van interieurontwerper Mignon van de Bunt.

Ben jij klaar voor een ruimte met meer uitstraling?

Vraag ons gerust advies voor wanddecoratie in jouw interieur. Mail jouw aanvraag naar info@vandebuntinterieur.nl.