Dock Four is in 2015 ontstaan vanuit de visie van haar interieurontwerpers dat er geen goede oplossing is voor het stylen van een wand waarbij decoratie en functionaliteit samen gaan. Daar moest verandering in komen! Met dit inzicht zijn ze anders naar de wand gaan kijken en aan de tekentafel gaan schetsen; zo zijn de Dock Four Stylepads ontstaan.

Met de wandpanelen van Dock Four kan je een ruimte een unieke uitstraling geven omdat je de panelen, materialen, kleuren en functionals zelf kunt samenstellen. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je door al die keuzes niet meer goed weet wat er nou het beste past bij jouw interieur en jouw wensen, maar daar kunnen wij jou bij helpen.

Naast de decoratieve en functionele panelen is er ook ruim keuze uit akoestische panelen. Wij verkopen de Stylepads niet online maar komen bij je thuis met de stalenbox en gaan samen de wand samenstellen. We kunnen eventueel de montage ook voor je regelen.

Maak een afspraak via de mail.

Door het persoonlijke karakter en de eindeloze mogelijkheden is er voor en door iedereen een unieke wand samen te stellen die aansluit bij zijn of haar behoeften.