Montage van sierlijsten en lattenwanden

Wij zijn specialist in de montage en bevestiging van onder andere Orac sierlijsten, lattenwanden, 3D-panelen en de Woodupp en Nawood Akupanels. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat waar je jarenlang plezier van hebt!

Montage van sierlijsten en lattenwanden uitbesteden?

Wil jij de montage aan ons uitbesteden? Dan gaan wij jou volledig ontzorgen in de realisatie van jouw project en zorgen we dat jouw ruimte een echte upgrade krijgt. Overweeg jij om bijvoorbeeld de sierlijsten, lattenwanden of Akupanelen te bestellen? En heb je niet de kennis of het gereedschap in huis om de deze te bevestigen? Vraag dan gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan voor de montage. 

Zelf sierlijsten of lattenwanden plaatsen?

Wil jij zelf met onze producten aan de slag? Geen probleem. Voor de handige ‘doe-het-zelver’ is dat namelijk zeker mogelijk. Hoe plaats je de lattenwanden? Of hoe bevestig je sierlijsten? Daar zijn eventueel handige instructievideo’s voor beschikbaar. Met deze video’s en het juiste gereedschap kun je zelf aan de slag.

Advies voor jouw project?

Wil jij graag eerst advies over welke sierlijsten, lattenwanden of akupanelen passen in jouw interieur? Lees meer over de mogelijkheden van advies. We helpen je graag op weg!