Portfolio

Wij helpen jou graag om je interieur meer identiteit te geven met decoratieve wandbekleding. Hieronder zie je een aantal van onze gerealiseerde projecten. Op Instagram houden we je graag op de hoogte van al onze onlangs gerealiseerde projecten met lattenwanden en sierlijsten op de muur en het plafond. 

Akoestische wandpanelen studio

Voor Carolien Spoor en Jon Karthaus mochten we in hun boothuis dat tevens dienst doet als studioruimte de wanden bekleden met de akoestische panelen van Woodupp. We hebben hiervoor de Rustic oak panelen gebruikt.

Maatwerk tv nis met akupanels

Voor Pamela Dosal mochten we een mooie combinatie maken van een tv-nis met daaronder een radiatorombouw met de akupanels van Woodupp in de kleur walnoot. Aan de voorzijde van de radiatorombouw zitten tussen de latten sleuven zodat de warmte weg kan. In de tv-nis kan de bovenkant geopend worden, zodat de radiator eenvoudig bediend kan worden. De bedrading van de tv is weggewerkt achter de panelen. Het resultaat is een uniek, maatwerk meubel gemaakt van de akupanels.

Maatwerk hoofdbord met akupanels

Met de akupanels van Woodupp in de kleur klassiek eiken hebben we een hoofdbord gemaakt voor achter het bed. Het bed is daardoor een echte eyecatcher geworden.

Lattenwand achter de tv

Met de akupanels van Woodupp in de kleur klassiek eiken hebben we een maatwerk achterwand gecreëerd voor bij de tv.

Lamelwand en akupanel plafond

Voor een jaren ’70-woning in Breda hebben we de akupanels van Woodupp geplaatst op het plafond voor verbeterde akoestiek en een eiken lamellenwand om de woning een unieke sfeer te geven. 

Sierlijsten op de wand

Voor coach en YouTuber Sanny (@sannyzoektgeluk) mochten we sierlijsten op de wand plaatsen. In onderstaande video kun je een deel van de installatie en het eindresultaat zien. Dit kun je vanaf minuut 12 zien.

Wandpanelen van Woodupp

Voor deze woning mochten we Woodupp akupanelen plaatsen om de akoestiek in de ruimte te verbeteren en daarnaast het interieur een upgrade te geven.