Kies voor wanden en plafonds met een WOW factor!

We bieden een groot assortiment aan sierlijsten en lattenwanden voor muur en plafond van verschillende leveranciers. Op deze pagina vind je een groot scala aan mogelijkheden en toepassingen.

Sierlijsten en lattenwanden voor muur en plafond.

De mogelijkheden voor het aankleden van je huis zijn eindeloos. Met bijzondere wanddecoratie in de vorm van sierlijsten en lattenwanden op muur en plafond geef je een heel persoonlijke twist en stijl aan de ruimte. Het resultaat van decoratieve wandbekleding is meer sfeer en meer allure. 

Functioneel en sfeervol

Wand- en plafonddecoratie als sierlijsten en wandpanelen zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook zeer functioneel. Ze kunnen namelijk de akoestiek in de ruimte verbeteren. Ideaal voor grote ruimtes of nieuwbouwwoningen. Ook in de huidige tijdsgeest – waarin we meer thuis zijn en vanuit huis werken – is de juiste akoestiek en een sfeervolle omgeving heel belangrijk.

Sierlijsten en 3D panelen

Terug van weggeweest: de decoratieve sierlijsten. Met sierlijsten creëer je extra stijl en sfeer in een ruimte. Sierlijsten geven bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer een gevoel van luxe en allure. 

We hebben een ruime keuze uit verschillende soorten sierlijsten: kroonlijsten, plinten, wandlijsten, lijsten met indirecte verlichting en decoratieve elementen in verschillende prijsklassen. We maken altijd vooraf een ontwerp, zodat we samen goed kunnen kijken naar de stijl en indeling die bij je past en welke wandlijsten of plafondlijsten daar het beste bij passen.

Ontdek de 3D collectie wandpanelen van onze leverancier Orac Decor in onze webshop. In ons portfolio kun je zien hoe we sierlijsten bij andere opdrachtgevers hebben toegepast. Wil je ook graag sierlijsten toepassen? Maak dan en afspraak zodat we je alle mogelijkheden en soorten lijsten kunnen laten zien.

Akupanels & lattenwanden

De Akupanels van onder andere Woodupp en Nawood zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met deze akupanelen creëer je in een korte tijd een compleet nieuwe look in de ruimte waar je ze toepast. 

De mogelijkheden met de akupanelen en lattenwanden zijn eindeloos. De panelen kun je in onze webshop bestellen en eventueel zelf monteren. Uiteraard kunnen wij ook de montage verzorgen.

Ontdek onze collectie akupanels en lattenwanden in onze webshop. Bekijk ons portfolio om te zien hoe we de panelen bij andere opdrachtgevers hebben toegepast.

Lattenwanden voor buiten

Wil jij graag het gevoel van jouw interieur doortrekken naar je tuin of buitenruimte? We kunnen ook lattenwanden en gevelparket voor buiten leveren en monteren. Hiervoor werken wij onder andere met onze leverancier Awood. Op deze manier kun je de buitenruimte een verlengde maken van je huis voor een optimale en sfeervolle leef- en woonomgeving.

De kant en klare lattenwanden voor buiten vind je in onze webshop, deze zijn net zo eenvoudig te monteren als de akupanels en lattenwanden voor binnen. Heb je interesse in de andere mogelijkheden en/of materialen dan nodigen we je graag uit in onze studio om dit te bespreken of vraag ons gerust advies.