Kies voor wanden en plafonds met een WOW factor!

We bieden een groot assortiment aan sierlijsten en lattenwanden voor muur en plafond van verschillende leveranciers. Op deze pagina vind je een groot scala aan mogelijkheden en toepassingen.

Sierlijsten en lattenwanden voor muur en plafond.

De mogelijkheden voor het aankleden van je huis zijn eindeloos. Met bijzondere wanddecoratie in de vorm van sierlijsten en lattenwanden op muur en plafond geef je een heel persoonlijke twist en stijl aan de ruimte. Het resultaat van decoratieve wandbekleding is meer sfeer en meer allure.

Functioneel en sfeervol

Wand- en plafonddecoratie als sierlijsten en wandpanelen zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook zeer functioneel. Ze kunnen namelijk de akoestiek in de ruimte verbeteren. Ideaal voor grote ruimtes of nieuwbouwwoningen. Ook in de huidige tijdsgeest – waarin we meer thuis zijn en vanuit huis werken – is de juiste akoestiek en een sfeervolle omgeving heel belangrijk.

Sierlijsten en 3D panelen

Terug van weggeweest: de decoratieve sierlijsten. Met sierlijsten creëer je extra stijl en sfeer in een ruimte. Sierlijsten geven bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer een gevoel van luxe en allure. 

We hebben een ruime keuze uit verschillende soorten sierlijsten: kroonlijsten, plinten, wandlijsten, lijsten met indirecte verlichting en decoratieve elementen in verschillende prijsklassen. We maken altijd vooraf een ontwerp, zodat we samen goed kunnen kijken naar de stijl en indeling die bij je past en welke wandlijsten of plafondlijsten daar het beste bij passen.

Bekijk welke Sierlijsten of 3D wandpanelen van Orac Decor er verkrijgbaar zijn in de webshop. De Producten laten monteren door een specialist? Neem gerust contact met ons op en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte voor u maken.

Ontdek de 3D collectie wandpanelen van onze leverancier Orac Decor in onze webshop. Bekijk onze projecten om te zien hoe we de sierlijsten bij andere opdrachtgevers hebben toegepast. Wil je ook graag sierlijsten toepassen? Maak dan en afspraak zodat we je alle mogelijkheden en soorten lijsten kunnen laten zien in onze showroom of bij u thuis.

Rozetten Van Orac Decor

Rozetten worden al eeuwenlang gebruikt om plafonds te verfraaien. Ze zorgen ervoor dat een plafond meer uitstraling krijgt en creëren een luxe gevoel in bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer. De rozetten worden gemaakt van het materiaal purotouch®  wat ervoor zorgt dat de rozetten waterbestendig zijn en de rozetten zijn ook overschilderbaar daardoor is het nog makkelijker om er je eigen draai aan te geven in je interieur. Interesse in een van onze rozetten? Bekijk ze in onze webshop.

Montage laten doen door een specialist? Neem gerust contact met ons op!

Akoestische Panelen

De Akupanels van onder andere Woodupp en Nawood zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Met deze Akupanelen creëer je in een korte tijd een compleet nieuwe look in de ruimte waar je ze toepast. 

De mogelijkheden met de Akupanelen en Lattenwanden zijn eindeloos. De panelen kun je in onze webshop bestellen en eventueel zelf monteren. Uiteraard kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.

Ontdek onze collectie Akupanels en Lattenwanden in onze webshop. Bekijk onze projecten om te zien hoe we de panelen bij andere opdrachtgevers hebben toegepast.

Woodupp Moss Panels

Met de Woodupp Moss Panels voeg je een stukje natuur toe aan je interieur met de akoestische voordelen van de akupanels. Hoe meer panelen hoe beter het geluidseffect zal zijn. De panelen zijn gemaakt van 100% echt natuurlijk Moss. De Woodupp Moss panels zijn alleen beschikbaar in combinatie met een montage. Dus heeft u interesse in de Moss panels? Neem dan contact met ons op.

Lattenwanden voor buiten

Wil jij graag het gevoel van jouw interieur doortrekken naar je tuin of buitenruimte? We kunnen ook lattenwanden en gevelparket voor buiten leveren en monteren. Hiervoor werken wij onder andere met onze leveranciers Awood, Woodupp en Lattenwanden.nl. Op deze manier kun je de buitenruimte een verlengde maken van je huis voor een optimale en sfeervolle leef- en woonomgeving.

In onze webshop vind u een keuze aan Woodupp outdoor lattenwanden. Op aanvraag zullen wij ook de montage voor u doen. Neem gerust contact met ons op en wij maken een offerte voor u.  

Ook bieden wij outdoor lattenwanden aan van Awood en Lattenwanden.nl. Deze Lattenwanden zijn helaas niet beschikbaar in de webshop. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom (op afspraak) of wij komen bij u langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn met het materiaal en zullen u ook een advies geven hoe u van uw buitenruimte een optimale en sfeervolle woonomgeving maakt.

De producten ook laten monteren door een specialist? Neem contact met ons op en wij zullen vrijblijvend een offerte voor u maken!