Houten lattenwanden

Mis jij sfeer in huis of vind je de muren in huis kaal? Met de houten lattenwanden geef je jouw interieur een upgrade en een eigen identiteit. De lattenwanden in je interieur zijn een echte hype op dit moment. Bekijk onze volledige collectie lattenwanden.

Meer weten over onze lattenwanden?

Wat is een houten lattenwand?

Een houten lattenwand is een paneel dat bestaat uit houten latjes om aan de muur te bevestigen. Een lattenwand geeft een warm accent aan je interieur en zorgt ervoor dat het een eigen identiteit krijgt. Ze zijn vergelijkbaar met de Akupanels van Woodupp, maar bieden niet dezelfde akoestische oplossing. Ze bestaan namelijk volledig uit hout en hebben geen akoestisch vilt als basis. De lattenwanden zijn echt bedoeld ter decoratie van jouw ruimte. 

Lattenwand op maat

Je kunt de houten lattenwanden op verschillende decoratieve manieren gebruiken. Plaats ze bijvoorbeeld vanaf de grond tot aan het plafond voor een prachtige Scandinavische twist in je interieur. Of laat de lattenwanden op maat maken en plaatsen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een lattenwand achter de tv plaatsen of gebruiken als hoofdbord voor je bed. De panelen zijn tevens zet geschikt voor de toepassing op meubelen.

Vraag vrijblijvend advies aan over de mogelijkheden van lattenwanden op maat. 

Houten lattenwanden Van de Bunt Interieur

De lattenwand panelen hebben een unieke maximale hoogte van 279cm en zijn hierdoor vrijwel in elke Nederlandse kamer moeiteloos van vloer tot plafond te plaatsen. De panelen bestaan uit gefineerd eiken latten, verlijmd op een wit of zwart MDF-paneel van 60cm breed. De gefineerd eiken toplaag hebben we in verschillende kleuren en is voorzien van een matte laklaag voor bescherming tegen vocht en vuil. De totale dikte van de lattenwand is 28mm.  

Ben jij nieuwsgierig naar de verschillende kleuren voor jouw interieur? Maak een afspraak of neem contact met ons op over kleurstalen. Er zit altijd wel een passende kleurcombinatie bij voor jouw interieur.