Orac Decor Sierlijsten

Sierlijsten en ornamenten worden al eeuwenlang gebruikt om plafonds en muren te verfraaien. Ze zorgen ervoor dat een muur of plafond meer uitstraling krijgt en creëren een luxe gevoel in bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer. Met de Orac Decor Sierlijsten creëer je een echte eyecatcher in huis. Onze sierlijsten worden geleverd door Orac Decor®. Bekijk onze volledige collectie sierlijsten en ornamenten.

Meer weten over de sierlijsten van Orac Decor?

Wat is een Sierlijst

Een Sierlijst is een decoratief element voor aan jouw muur of plafond. Je kunt er een enorme eyecatcher mee creëren in jouw interieur. De panelen zijn afgewerkt met een grondlaag en kunnen na montage in iedere gewenste kleur geschilderd of gespoten worden. Voeg indirecte verlichting toe voor nog meer sfeer en dieptewerking.

Over Orac Decor®

Als sierlijsten en 3D wandpanelen specialist en ‘Master Installer’ werken we samen met leverancier Orac Decor®. Met Orac Decor® haal je een mooi, kwalitatief en duurzaam design in huis. Met de sierlijsten van Orac Decor® kun je jouw ruimte identiteit geven. Of je nu houdt van een moderne variant of gaat voor de klassieke uitstraling: met de Orac Decor® collectie tover je je huis om tot een plek vol karakter. Een unieke plek die zegt wie je bent en hoe jij in het leven staat.

Orac Decor® Sierlijsten

Orac Decor® sierlijsten zijn vervaardigd uit geavanceerde materialen. Hierdoor zijn ze resistent, licht en makkelijk te installeren. De kunststof sierlijsten en 3D-panelen zijn bovendien, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout of pleister, stootvast en waterbestendig. Daardoor kun jij er extra lang van genieten en hoef je niet bang te zijn dat de lijsten beschadigen. Je kunt ze ook plaatsen in een vochtige ruimte, zoals de badkamer.

Sierlijsten in kleur

Alle sierlijsten, wandlijsten en ornamenten uit onze collectie zijn overschilderbaar (Lak of Muurverf). Dat betekent dat de sierlijsten altijd in de sfeer van jouw interieur toegepast kunnen worden. 

Montage van de sierlijsten?

Als jij graag sierlijsten in jouw interieur wilt toevoegen, kun je deze zelf monteren. Voor de handige doe-het-zelver zijn er instructievideo’s beschikbaar over het plaatsen van sierlijsten en 3D wandpanelen. Met deze video’s en het juiste gereedschap kun je zelf aan de slag. Natuurlijk kunnen we de montage ook uit handen nemen. Op die manier ben je verzekerd van de juiste montage en kun je jarenlang genieten van jouw decoratieve wand- of plafondlijsten. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor montage.