Outdoor lattenwanden

Wil jij graag het gevoel van jouw sfeervolle interieur doortrekken naar buiten? Met de lattenwanden voor buiten maak je jouw buitenruimte een verlengde van je huis. De lattenwanden in onze webshop zijn kant en klaar en eenvoudig te monteren. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment van onze leverancier Awood. Deze zijn niet online verkrijgbaar. Maak hiervoor een afspraak in onze showroom.

Meer weten over onze outdoor lattenwanden?

Lattenwand voor buiten op maat

Je kunt de lattenwanden voor buiten op verschillende decoratieve manieren gebruiken. Plaats ze bijvoorbeeld vanaf de grond tegen de buitenmuur van jouw huis. Of laat de lattenwanden op maat maken en plaatsen. Vraag vrijblijvend advies aan over de mogelijkheden van outdoor lattenwanden op maat. 

Lattenwanden Van de Bunt Interieur

De lattenwand panelen voor buiten hebben een maximale hoogte van 240cm. De panelen bestaan uit meranti hardhouten latten, verlijmd op een wit of zwart betonplex paneel van 60cm breed. Zowel meranti hardhout als betonplex zijn prima geschikt voor buiten. De hardhouten latten van de panelen zullen in de loop der tijd prachtig vergrijzen. Zo worden ze prachtig opgenomen in de omgeving. De totale dikte van de lattenwand is 28mm.  

Het assortiment van Awood is zeer divers en ook de toepassingen zijn eindeloos. Maak hiervoor dus altijd eerst een afspraak in onze showroom om te kijken welke oplossing het beste bij jou past. 

Lattenwand voor buiten kopen

We hebben een type lastenwand voor buiten verkrijgbaar in de webshop. Maar er is ontzettend veel mogelijk. We komen daarom graag bij je thuis langs of spreken af in onze showroom. Zo kunnen we alle mogelijkheden bespreken. Bovendien kunnen we je direct alle materialen in het echt laten zien. Daardoor krijg jij een beter beeld welke keuze het beste bij jou past.

Lattenwand voor buiten plaatsen

Natuurlijk kunnen we het plaatsen van de lattenwanden in de buitenruimte ook verzorgen. Op die manier ben je verzekerd van de juiste montage en kun je jarenlang genieten van jouw lattenwand buiten. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.