Outdoor lattenwanden

Wil jij graag het gevoel van jouw sfeervolle interieur doortrekken naar buiten? Met de outdoor lattenwanden maak je jouw buitenruimte een verlengde van je huis.

Outdoor lattenwanden op maat

Je kunt de outdoor lattenwanden op verschillende decoratieve manieren gebruiken. Plaats ze bijvoorbeeld vanaf de grond tegen de buitenmuur van jouw huis. Of laat de lattenwanden op maat maken en plaatsen. Vraag vrijblijvend advies aan over de mogelijkheden van outdoor lattenwanden op maat. 

Outdoor lattenwanden Van de Bunt Interieur

De lattenwand panelen voor buiten hebben een maximale hoogte van 240cm. De panelen bestaan uit meranti hardhouten latten, verlijmd op een wit of zwart betonplex paneel van 60cm breed. Zowel meranti hardhout als betonplex zijn prima geschikt voor buiten. De hardhouten latten van de panelen zullen in de loop der tijd prachtig vergrijzen. Zo worden ze prachtig opgenomen in de omgeving. De totale dikte van de lattenwand is 28mm.  

Het assortiment van Awood is zeer divers en ook de toepassingen zijn eindeloos. Maak hiervoor dus altijd eerst een afspraak in onze showroom om te kijken welke oplossing het beste bij jou past. 

Outdoor lattenwanden kopen

We hebben een type lastenwand voor buiten verkrijgbaar in de webshop. Maar er is ontzettend veel mogelijk. We komen daarom graag bij je thuis langs of spreken af in onze showroom. Zo kunnen we alle mogelijkheden bespreken. Bovendien kunnen we je direct alle materialen in het echt laten zien. Daardoor krijg jij een beter beeld welke keuze het beste bij jou past.

Outdoor lattenwanden plaatsen

Natuurlijk kunnen we het plaatsen van de lattenwanden in de buitenruimte ook verzorgen. Op die manier ben je verzekerd van de juiste montage en kun je jarenlang genieten van jouw lattenwand buiten. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.