Sierlijsten

Sierlijsten en ornamenten worden al eeuwenlang gebruikt om plafonds en muren te verfraaien. Ze zorgen ervoor dat een muur of plafond meer uitstraling krijgt en creëren een luxe gevoel in bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer. Sierlijsten zijn als een sieraad voor je huis. Onze sierlijsten en 3D-panelen worden geleverd door Orac Decor®. Bekijk onze volledige collectie sierlijsten en ornamenten.

Meer weten over de sierlijsten van Orac Decor?

Wat is een sierlijst?

Een sierlijst is een decoratief element voor aan jouw plafond of muur. Sierlijsten overbruggen de overgang tussen een wand en het plafond. Je kunt bij sierlijsten ook denken aan kroonlijsten. Daarnaast bieden we ook wandlijsten. Deze decoratieve wandbekleding bevestigen we op de muur om een ruimte meer sfeer te geven.

Over Orac Decor®

Als sierlijst specialist werken we samen met leverancier Orac Decor®. Met Orac Decor® haal je een mooi, kwalitatief en duurzaam design in huis. Met de sierlijsten van Orac Decor® kun je jouw ruimte identiteit geven. Of je nu houdt van een moderne variant of gaat voor de klassieke uitstraling: met de Orac Decor® collectie tover je je huis om tot een plek vol karakter. Een unieke plek die zegt wie je bent en hoe jij in het leven staat.

De sierlijsten van Orac Decor®

Orac Decor® ornamenten zijn vervaardigd uit geavanceerde materialen. Hierdoor zijn ze resistent, licht en makkelijk te installeren. De kunststof sierlijsten en 3D-panelen zijn bovendien, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout of pleister, stootvast en waterbestendig. Daardoor kun jij er extra lang van genieten en hoef je niet bang te zijn dat de lijsten beschadigen. En kun je ze ook plaatsen in een vochtige ruimte, zoals de badkamer.


Sierlijsten kleuren

Alle sierlijsten, wandlijsten en ornamenten uit onze collectie zijn overschilderbaar. Dat betekent dat de sierlijsten altijd in de sfeer van jouw interieur toegepast kunnen worden. 

Waar koop ik sierlijsten?

In ons assortiment bieden we diverse soorten sierlijsten: kroonlijsten, plinten, wandlijsten, sierlijsten met verlichting (indirect) en decoratieve elementen. Je kunt een gedeelte van de sierlijsten in de webshop van Van de Bunt Interieur bestellen. Maar er is zo veel meer mogelijk. Daarom komen we graag bij je thuis of spreken we af in onze showroom, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. Bovendien kunnen we je direct alle voorbeelden in het echt te laten zien. Daardoor krijg jij een realistisch beeld van het eindresultaat. 

Hoe plaats je sierlijsten?

Als jij graag sierlijsten in jouw interieur wilt toevoegen, kun je de sierlijsten zelf bevestigen. Voor de handige doe-het-zelver zijn er handige instructievideo’s gemaakt over het plaatsen van sierlijsten op je plafond of muur. Met deze video’s en het juiste gereedschap kun je zelf aan de slag. Natuurlijk kunnen we de montage ook uit handen nemen. Op die manier ben je verzekerd van de juiste montage en kun je jarenlang genieten van jouw decoratieve wand- of plafondlijsten. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor het bevestigen van sierlijsten.