Woodupp Akupanel | 60

Het Woodupp Akupanel | 60 heeft een rand vilt rondom het paneel, wat zorgt voor een mooie en moderne uitstraling wanneer het op een groter oppervlak wordt gemonteerd. Je kunt je panelen in elke gewenste richting draaien en je eigen unieke look creëren die bij jouw interieurstijl past.

Wat is een Akupaneel?

Een akupaneel is, zoals de naam al zegt, een paneel die de akoestiek in de ruimte verbeterd. Ze worden gemaakt in verschillende kleuren. Bij Van de Bunt Interieur werken we onder andere met de akupanelen van Woodupp en Nawood. De akupanelen geven een akoestische oplossing maar bovendien ook een heel mooi warm accent aan je interieur.

Akoestische wandpanelen van Woodupp

Je kunt het geluid in bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer op verschillende manieren dempen, bijvoorbeeld met tapijten of gordijnen. Maar er gaat niets boven de effecten van een akoestisch wandpaneel (klasse A*) van Woodupp. De akoestische panelen worden vaak gebruikt in huis, zodat het de galm elimineert en tegelijkertijd een mooie Scandinavische uitstraling geeft aan de ruimte. De wandpanelen zijn dus functioneel en tegelijkertijd decoratief.

*Klasse A: het product is geluidsabsorberend, elimineert galm en dempt geluid aanzienlijk.

Hoe plaats je de wandpanelen van Woodupp en Nawood?

Als jij graag de Woodupp of Nawood Akupanelen in jouw interieur wilt toevoegen, kun je deze zelf bevestigen. Voor de handige doe-het-zelver zijn er handige instructievideo’s gemaakt over het plaatsen van de wandpanelen. Met deze video’s en het juiste gereedschap kun je zelf aan de slag. Natuurlijk kunnen we de montage ook voor je uit handen nemen. Op die manier ben je verzekerd van de juiste montage en kun je jarenlang genieten van jouw wanddecoratie. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor het bevestigen van de wandpanelen.