Woodupp Akupanelen | 300

Goede geluidscondities zijn heel erg belangrijk – vooral thuis. Niks is namelijk vervelender als een holle ruimte of een ruimte met slechte akoestiek. Verbeter je geluidsomgeving met de Woodupp Akupanel | 300. Ze elimineren de galm in huis én geven een mooie, Scandinavische uitstraling aan je woning. Bekijk onze volledige collectie Woodupp wandpanelen.

Meer weten over de wandpanelen van Woodupp?

Wat is een Akupaneel?

Een akupaneel is, zoals de naam al zegt, een paneel die de akoestiek in de ruimte verbeterd. Ze worden gemaakt in verschillende kleuren. Bij Van de Bunt Interieur werken we onder andere met de akupanelen van Woodupp en Nawood. De akupanelen geven een akoestische oplossing maar bovendien ook een heel mooi warm accent aan je interieur.

Akoestische wandpanelen van Woodupp

Je kunt het geluid in bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer op verschillende manieren dempen, bijvoorbeeld met tapijten of gordijnen. Maar er gaat niets boven de effecten van een akoestisch wandpaneel (klasse A*) van Woodupp. De akoestische panelen worden vaak gebruikt in huis, zodat het de galm elimineert en tegelijkertijd een mooie Scandinavische uitstraling geeft aan de ruimte. De wandpanelen zijn dus functioneel en tegelijkertijd decoratief.

*Klasse A: het product is geluidsabsorberend, elimineert galm en dempt geluid aanzienlijk.

Akupanelen op wand of plafond

Je kunt de akupanel op verschillende manieren gebruiken. Plaats ze bijvoorbeeld aan het plafond of op de muur voor een geluiddempend effect. Daarnaast kunnen we het akoestische paneel plaatsen om een elegante lattenwand of lattenplafond in je huis te creëren. We bieden de woodupp en Nawood panelen in verschillende kleuren, waardoor er altijd een combinatie bij zit die past in jouw interieur. Nieuwsgierig naar de kleuren? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op over kleurstalen.

De latten van de wandpanelen zijn gemaakt van houtfineer of melamine op houtvezelplaten. Deze hebben een gemiddelde dichtheid. We werken alleen met duurzaam hout. Het zwarte akoestische vilt is gemaakt van gerecycled plastic.

Wandpanelen op maat

De panelen van Woodupp worden standaard geleverd in modules van 2400 x 600 x 22 mm, de panelen van Nawood in modules van 3000 x 600 x 22 mm. Daarnaast is het mogelijk om wandpanelen op maat te laten maken en plaatsen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een lambrisering maken van houten wandpanelen, het wandpaneel achter de tv plaatsen of gebruiken als hoofdbord voor je bed. Vraag vrijblijvend advies aan over de mogelijkheden van wandpanelen op maat.

Hoe plaats je de wandpanelen van Woodupp?

Als jij graag de Woodupp Akupanelen in jouw interieur wilt toevoegen, kun je deze zelf bevestigen. Voor de handige doe-het-zelver zijn er handige instructievideo’s gemaakt over het plaatsen van de wandpanelen. Met deze video’s en het juiste gereedschap kun je zelf aan de slag. Natuurlijk kunnen we de montage ook voor je uit handen nemen. Op die manier ben je verzekerd van de juiste montage en kun je jarenlang genieten van jouw wanddecoratie. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor het bevestigen van de wandpanelen.