Over Ons

Jouw interieur is onze passie!

Wij zijn Erik en Mignon…

En samen hebben wij Van de Bunt Interieur opgericht. Mignon werkt al meer dan 16 jaar succesvol als zelfstandig interieurontwerper. Erik is al jaren actief in de (internationale) winkelinrichting & interieurbouw en heeft daarnaast een achtergrond als hovenier. We besloten onze handen ineen te slaan op deze manier meer samen te gaan werken. 

Onze gezamenlijke passie voor interieur en een flinke dosis creativiteit resulteerde in ‘Van de Bunt Interieur’. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen.

Waarom Van de Bunt Interieur?

Bij Van de Bunt Interieur houden we ons voornamelijk bezig met decoratieve wandbekleding, zoals lattenwanden, wandpanelen, Akupanels en sierlijsten. Dit zijn producten die een enorme uitstraling en identiteit aan je interieur kunnen geven. Ze geven je ruimte een echte upgrade.

Door onze kennis kunnen we jou inspireren en een eerlijk totaaladvies geven voor de inrichting van jouw woning. Daarnaast kunnen we de montage van de decoratieve wandbekleding voor je uit handen nemen. Het contact met ons is snel en persoonlijk en afhankelijk van de opdracht heb jij al binnen 4-6 weken je nieuwe wanddecoratie in huis.

Jouw interieur is onze passie en wij geven identiteit aan jouw interieur.

Heb je vragen of wil je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.