De specialist in montage van sierlijsten en lattenwanden

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van sierlijsten, 3D wandpanelen, lattenwanden en houten wand panelen. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond.

Jouw interieur is onze passie!

Bij Van de Bunt Interieur houden we ons voornamelijk bezig met decoratieve wandbekleding, zoals lattenwanden, 3D wandpanelen, Akupanels en sierlijsten. Dit zijn producten die een enorme uitstraling en identiteit aan je interieur kunnen geven. Ze geven je ruimte een echte upgrade.

Door onze kennis kunnen we jou inspireren en een eerlijk totaaladvies geven voor de inrichting van jouw woning. Daarnaast kunnen we de montage van de decoratieve wandbekleding voor je uit handen nemen. Afhankelijk van de opdracht heb jij al binnen 4-6 weken je nieuwe wanddecoratie in huis.

Heb je vragen of wil je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op.

Je bezoek plannen

We raden aan altijd een afspraak in te plannen met ons om er zeker van te zijn dat we tijd voor je hebben. Zo kunnen we jou meer vertellen over onze producten en de mogelijkheden. En advies geven wat esthetisch mooi staat in jouw ruimte.

Je vindt onze showroom op het volgende adres:

Kranenburgweg 180H

2583 ER, Den Haag