Maatwerk

Elk interieur verdient iets moois en unieks. Iets wat de ruimte meer sfeer en uitstraling geeft en wat perfect past bij jouw wensen en leefstijl. Ga bijvoorbeeld voor een maatwerk oplossing. Wist je namelijk dat we ook maatwerk meubelen, deuren en keukens kunnen realiseren? Ontdek hieronder welke mogelijkheden we bieden.

Meer weten over maatwerk?

Bekijk hier hoe we maatwerk hebben toegepast met de Woodupp Akupanelen

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten we voor deze zolderkamer dat verbouwd werd naar een slaap en badkamer ensuite een wand bekleden met Woodupp panelen. Door een klik systeem is het nog steeds mogelijk om achter de knieschotten te komen en daar eventueel spullen op te bergen. Voor dit Hoofdeinde is de Woodupp Akupanel Klassiek Eiken met Grijs Vilt gebruikt. 

Dit is een van onze projecten waar we maatwerk mochten toepassen in het interieur.

Bekijk onze projecten pagina om nog meer voorbeelden te zien van de projecten waar we gebruik hebben gemaakt van maatwerk. 

Maatwerk meubelen & meer

Maatwerk meubelen komen in elk interieur tot hun recht. We kunnen bijvoorbeeld van de latjes (panelen) ook andere bijzondere elementen aan jouw interieur toevoegen. Of kies voor maatwerk meubelen in andere materialen, zoals hout, decoratief plaatmateriaal of materiaal met een linnen- of houtlook. In samenwerking met onze interieurbouwer kunnen wij bijvoorbeeld maatwerk kasten(wanden), badkamermeubels, keukens, haardmeubels en nog veel meer realiseren.

De mogelijkheden tot maatwerk meubelen en meer zijn eindeloos. Staat jouw wens niet tussen de producten? Vraag gerust advies over onze maatwerk oplossingen voor jouw interieur. Jouw interieur is onze passie en wij geven graag identiteit aan jouw interieur. 

Bekijk in onze projecten welke maatwerk meubelen en meer we al eens mochten realiseren.

Wil jij graag een maatwerk oplossing?

Vraag naar de mogelijkheden via info@vandebuntinterieur.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.