Wie je ook bent. Waar je ook woont. Jij bent jij en dat wil je tonen. In je woning, in je omgeving, in de plek die jij thuis noemt.
Ga voor je eigen stijl en zet je persoonlijkheid in de verf. Magistraal modern of karaktervol klassiek:met de Orac Decor® collectie tover je je huis om tot een droomplek die barst van karakter. Een unieke plek die zegt wie je bent en hoe jij in het leven staat.

Met Orac Decor® haal je een mooi, kwalitatief en duurzaam design in huis.

Orac Decor® ornamenten zijn vervaardigd uit geavanceerde materialen. Hierdoor zijn ze resistent, licht en makkelijk te installeren. Dankzij de unieke producteigenschappen maken Orac Decor ® profielen het verschil ten opzichte van producten vervaardigd uit hout, MDF of plaaster. 

Het merendeel van de producten is vervaardigd uit een kwalitatieve polyurethaan die scherpe details mogelijk maakt (onze Purotouch®). Een deel van de collectie is gemaakt uit een geëxtrudeerde en impactbestendige polymeer (Duropolymer®). En voor de basis collectie wordt gebruik gemaakt van Durofoam®. 

Een groot aantal kroonlijsten, wandlijsten en plinten zijn verkrijgbaar in een buigzame variant: ORAC® Flex. Uiteraard zijn alle producten meteen overschilderbaar.

Het grote voordeel van deze lijsten ten opzichte van bijvoorbeeld houten lijsten is dat ze waterbestendig zijn, dus ook geschikt voor vochtige ruimte, stootvast zijn en niet werken.

Binnenkort zijn de lijsten ook online te bestellen. Maar het assortiment is zo oneindig groot dus liever komen we bij je thuis om alle mogelijkheden door te spreken en je alle voorbeelden in het echt te laten zien zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe het er uit kan gaan zien.

Onze collectie 3D panelen kan je hieronder al wel vinden en eventueel bestellen.

Natuurlijk kunnen we de montage ook voor je verzorgen, plan via de mail een afspraak aan of vraag een vrijblijvende offerte aan voor levering en/of montage.