Montage

Wij zijn specialist in de montage en bevestiging van onder andere Orac sierlijsten, lattenwanden, 3D-panelen en de Woodupp en Nawood Akupanels. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat waar je jarenlang plezier van hebt!

Montage wandbekleding uitbesteden

Dat betekent dat wij je volledig ontzorgen in de realisatie van jouw decoratieve wandbekleding en zorgen dat jouw ruimte een echte upgrade krijgt. Overweeg jij om bijvoorbeeld de sierlijsten, lattenwanden of Akupanelen te bestellen? En heb je niet de kennis of het gereedschap in huis om de wanddecoratie te bevestigen? Vraag dan gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan voor de montage. 

Zelf sierlijsten of lattenwanden plaatsen?

Wil jij zelf met onze producten aan de slag? Geen probleem. Voor de handige ‘doe-het-zelver’ is dat namelijk zeker mogelijk. Hoe plaats je de lattenwanden? Of hoe bevestig je sierlijsten? Daar zijn eventueel handige instructievideo’s voor beschikbaar. Met deze video’s en het juiste gereedschap kun je zelf aan de slag.

Advies wandbekleding

Wil jij graag eerst advies voor de sierlijsten, lattenwanden of akupanelen in jouw interieur? Lees meer over de mogelijkheden van advies. Zo weet jij gegarandeerd wat mooi past in jouw interieur.