Projecten

Wij helpen jou graag om je interieur meer identiteit te geven met decoratieve wandbekleding. Hieronder zie je een aantal van onze gerealiseerde projecten. Op Instagram houden we je graag op de hoogte van al onze onlangs gerealiseerde projecten met lattenwanden en sierlijsten op de muur en het plafond. 

Woodupp en 3D panelen nieuwbouwwoning

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten we in deze nieuwbouwwoning Woodupp panelen en de 3D panelen van Orac plaatsen.

Woodupp panelen zolderslaapkamer ensuite

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten we voor deze zolderkamer dat verbouwd werd naar een slaap en badkamer ensuite een wand bekleden met Woodupp panelen. Door een klik systeem is het nog steeds mogelijk om achter de knieschotten te komen en daar eventueel spullen op te bergen.

Sierlijsten woonkamer woning Den Haag

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten wij deze woonkamer voorzien van sierlijsten. Hier is goed te zien wat een uitstraling het kan geven aan je interieur als je een wand voorziet van sierlijsten.

Akoestische wandpanelen opname studio

Voor Carolien Spoor en Jon Karthaus mochten we in hun boothuis dat tevens dienst doet als studioruimte de wanden bekleden met de akoestische panelen van Woodupp. We hebben hiervoor de Rustic oak panelen gebruikt.

Akupanels op maat gemaakt voor tv nis

Voor Pamela Dosal mochten we een mooie combinatie maken van een tv-nis met daaronder een radiatorombouw met de akupanels van Woodupp in de kleur walnoot. Aan de voorzijde van de radiatorombouw zitten tussen de latten sleuven zodat de warmte weg kan. In de tv-nis kan de bovenkant geopend worden, zodat de radiator eenvoudig bediend kan worden. De bedrading van de tv is weggewerkt achter de panelen. Het resultaat is een uniek, maatwerk meubel gemaakt van de akupanels.

Sierlijsten op de wand

Voor coach en YouTuber Sanny (@sannyzoektgeluk) mochten we sierlijsten op de wand plaatsen. In onderstaande video kun je een deel van de installatie en het eindresultaat zien. Dit kun je vanaf minuut 12 zien.