Projecten

Wij helpen jou graag om je interieur meer identiteit te geven met decoratieve wandbekleding. Hieronder zie je een aantal van onze gerealiseerde projecten. Op Instagram houden we je graag op de hoogte van al onze onlangs gerealiseerde projecten met de Woodupp Akoestische Panelen, Houten lattenwanden, Sierlijsten en de 3D wandpanelen. De producten zijn ook te vinden in de Webshop. 

Woodupp en 3D panelen nieuwbouwwoning

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten we in deze nieuwbouwwoning Woodupp panelen en de 3D panelen van Orac plaatsen. Voor dit project zijn de producten, Woodupp Akupanel Walnoot en de W105 Rombus gebruikt. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Woodupp panelen zolderslaapkamer ensuite

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten we voor deze zolderkamer dat verbouwd werd naar een slaap en badkamer ensuite een wand bekleden met Woodupp panelen. Door een klik systeem is het nog steeds mogelijk om achter de knieschotten te komen en daar eventueel spullen op te bergen. Voor dit Hoofdeinde is de Woodupp Akupanel Klassiek Eiken met Grijs Vilt gebruikt. Zowel het Hoofdeinde/Maatwerk en de Woodupp Akupanel Klasseik Eiken(grijs vilt) zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Sierlijsten woonkamer woning Den Haag

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten wij deze woonkamer voorzien van sierlijsten. Hier is goed te zien wat een uitstraling het kan geven aan je interieur als je een wand voorziet van sierlijsten. Voor dit project zijn de sierlijsten PX202 gebruikt. Deze sierlijsten zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Akoestische wandpanelen opname studio

Voor Carolien Spoor en Jon Karthaus mochten we in hun boothuis dat tevens dienst doet als studioruimte de wanden bekleden met de akoestische panelen van Woodupp. We hebben hiervoor de Rustic oak panelen gebruikt. Deze akupanelen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Akupanels op maat gemaakt voor tv nis

Voor Pamela Dosal mochten we een mooie combinatie maken van een tv-nis met daaronder een radiatorombouw met de akupanels van Woodupp in de kleur walnoot. Aan de voorzijde van de radiatorombouw zitten tussen de latten sleuven zodat de warmte weg kan. In de tv-nis kan de bovenkant geopend worden, zodat de radiator eenvoudig bediend kan worden. De bedrading van de tv is weggewerkt achter de panelen. Het resultaat is een uniek, maatwerk meubel gemaakt van de akupanels.

Woodupp Panelen penthouse

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten wij dit penthouse voorzien van een Hoofdeinde met de Woodupp Akupanelen. De Akupanelen zijn op maat gemaakt. Voor dit project is de Woodupp Akupanel Klassiek Eiken gebruikt. Deze Akupanelen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop

Sierlijsten op de wand

Voor coach en YouTuber Sanny (@sannyzoektgeluk) mochten we sierlijsten op de wand plaatsen. Voor dit project hebben we de PX175 sierlijsten van Orac Decor gebruikt. Deze sierlijsten zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

In onderstaande video kun je een deel van de installatie en het eindresultaat zien. Dit kun je vanaf minuut 12 zien.

Sierlijsten Herenhuis

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten wij dit herenhuis voorzien van sierlijsten aan de wand. De woning zelf had al veel karakter maar om dit maar om dt extra terug te brengen hebben we onder andere sierlijsten op de wand geplaatst. We hebben bij dit project de PX175 van Orac Decor gebruikt. Deze sierlijsten zijn ook beschikbaar in onze webshop.

Sierlijsten en Akupanelen in slaapkamer

In samenwerking met Mignon van de Bunt Interiordesign mochten wij deze slaapkamer voorzien van Woodupp Akupanelen en Orac Decor sierlijsten. Voor de akupanelen hebben we de Woodupp Akupanel Klassiek Eiken met grijs vilt gebruikt. Voor de sierlijsten van Orac Decor hebben we de PX201 gebruikt. Deze producten zijn beide verkrijgbaar in onze webshop.