The interior project vips

Nu te zien op RTL4 The Interior Project Vips! 

Samen met Carolien Spoor hebben we verschillende ruimtes mogen aanpakken.

Nieuwsgierig naar de producten die zijn gebruikt?

Samen met Carolien Spoor hebben we voor het RTL4 programma The Interior Project Vips verschillende ruimtes mogen restylen met onze producten. 

We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.

Akupanelen van Nawood

Voor het plafond in het vakantie huisje van Ruth en Carolien hebben we de drie meter akoestische designpanelen van Nawood gebruikt in de kleur Walnoot. 

In de slaapkamers zijn dezelfde akupanelen gebruikt maar dan voor de hoofdeinden van de bedden in de kleur Alaska.

Je vind de verschillende soorten akoestische panelen van zowel Nawood als Woodupp in onze webshop. 

Heb je ook hulp nodig met het monteren van de panelen neem dan gerust contact met ons op.

 

3D panelen van Orac Decor

In de slaapkamers zijn de plafonds bekleed met de 3D panelen van Orac Decor. In deze uitzending van het programma The Interior Project Vips hebben we de W108 Zigzag gebruikt.

Je kunt de 3D panelen in iedere gewenste kleur schilderen. Hier zijn de plafonds geschilderd in de kleur Sand Tan van Sanderson en op de muren is het behang Pimpernel Bayleaf en het behang Forest gebruikt van Morris and Co.

De gehele collectie 3D panelen kan je vinden op onze producten pagina. Heb je hulp nodig voor montage of wil je graag eerst advies. Neem dan gerust contact met ons op.

The Interior Project Kantoor ruimte

Voor de winnende kantoorruimte van Carolien hebben we een kastenwand met zitruimte uitgewerkt in samenwerking met Opmaatzagen.nl 

Voor de kastenwand hebben we de Tosize Furniture kast gebruikt en deze in een kleur geschilderd. Op de achterwanden zijn de Akoestische designpanelen van Nawood gebruikt in de kleur Pure.

Luxueuze wijnsilo

Voor de 4e aflevering van The Interior Project Vips mochten we Carolien Spoor weer helpen met het design. Dit keer moest er een ruimte in de luxueuze wijnsilo woning ingericht worden. Op de wanden hebben we door middel van verschillende 3D panelen structuur aangebracht in combinatie met led verlichting.

Op verschillende plekken hebben we de W105 Rombus toegepast, gekoppeld en los op de muren. En de W108 Zig Zag hebben we toegepast op de muur in twee verschillende richtingen met Led verlichting ertussen. De 3D panelen zijn in iedere gewenste kleur overschilderbaar. 

The Interior project vips wijnsilo