Bekijk de collectie Orac Decor Gordijnprofielen

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van de Orac Decor Gordijnprofielen. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen.

Wat zijn Gordijnprofielen

Met de Gordijnprofielen van Orac Decor heb je de mogelijkheid om jouw Gordijnrails weg te werken dankzij het extra steun en lijmpunt, zonder dat er bijbehorende systemen bijkomen. De Gordijnprofielen zorgen voor een overgang van jouw plafond met de muur. Je kunt er een enorme eyecatcher mee creëren in jouw interieur. De Gordijnprofielen zijn afgewerkt met een grondlaag en kunnen na montage in iedere gewenste kleur geschilderd of gespoten worden. Voeg indirecte verlichting toe voor nog meer sfeer en dieptewerking in je interieur.

De voordelen van de Orac Decor Gordijnprofielen

De Gordijnprofielen van Orac Decor geven jou de mogelijkheid om de gordijnrails weg te werken achter de Kroonlijsten. Creëer een overgang tussen jouw plafond, gordijnrails en de muur. Elk detail is goed doordacht en uitgewerkt om altijd een optie te vinden die bij je past.

De Gordijnprofielen van Orac zijn voorzien van een witte primer maar de gordijnprofielen zijn ook overschilderbaar in je eigen gewenste kleur. Gebruik voor het beste resultaat een verfspuit. De Gordijnprofielen zijn gemaakt van het de materialen, Purotouch en Duropolymer deze materialen zorgen voor scherpe details in de Gordijnprofielen en hebben een hoge densiteit dat zorgt ervoor dat ze ook tegen een stootje kunnen.

Ontdek de mogelijkheden van de Orac Decor Gordijnprofielen hier

Bekijk hieronder de mogelijkheden die er zijn met de Orac Decor Gordijnprofielen. De Gordijnprofielen worden geleverd in een standaard lengte van 200 cm. De prijzen worden per stuk weergegeven. Wegens teveel variabelen hebben wij geen vaste montageprijs. Neem contact met ons op en wij zullen geheel vrijblijvend een prijsopgave voor jou maken!

C340

C340

€ 145,86 /st

C341

C341

€ 93,90 /st

C342 Orac Decor

C342

€ 138,36 /st

C343

C343

€ 197,56 /st

C390

C390

€ 61,94 /st

Orac Decor C391

C391

€ 89,42 /st

C394

€ 52,46 /st

C395

€ 74,49 /st

Orac Decor C396

C396

€ 93,68 /st

C991

€ 103,76 /st

CX196

CX196

€ 52,46 /st

CX197

€ 52,46 /st

Montage

Bij Van de Bunt Interieur zijn we gespecialiseerd in de montage van al onze producten producten. Ook is onze monteur gecertificeerd Master Installer van Orac Decor. Samen streven wij ernaar om het beste resultaat voor jou te creëren. De prijs van een montage verschilt per project maar je kunt ons gemakkelijk via ons contactformulier om een offerte vragen of stuur ons een mail. Wij zullen dan geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jou maken.

Advies

Wil jij onze producten toevoegen aan je interieur maar heb jij geen idee wat het beste is voor je interieur. Met onze ruime keuze aan Sierlijsten, Akoestische panelen, Houten lattenwanden, 3D wandpanelen en nog veel meer snappen we dat het soms lastig kan zijn om de juiste producten te vinden voor in jouw interieur, daarom helpen we jou graag bij het maken van die keuze. Ons team van interieur stylisten helpt je graag om samen de beste keuze te maken voor jouw interieur.

Kom langs in onze showroom, maak vooraf wel een afspraak. En wij zullen geheel vrijblijvend een advies om maat voor jou maken.