Jouw specialist in de montage van 3D Wandpanelen

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van 3D Wandpanelen,  Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond.

Jouw interieur, onze passie!

Kies voor mooie wanddecoratie om jouw interieur een upgrade te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos om meer sfeer en uitstraling te creëren in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor decoratieve sierlijsten, 3D panelen, lattenwanden en akoestische panelen voor op wanden en plafonds. Benieuwd naar onze verschillende mogelijkheden?

Wat zijn 3D Wandpanelen

Onze 3D Wandpanelen zijn perfect voor het creëren van een nieuwe dementie in je woonruimte. Ze geven de ruimte uitstraling en helpen ook nog eens aan de akoestiek van de ruimte. De panelen absorberen namelijk tot 25% van het gesprek. De panelen zijn gemaakt van het materiaal Purotouch. Dat maakt het mogelijk dat de Wandpanelen overschilderbaar zijn in je eigen gewenste kleur, gebruik hiervoor muurverf of lak.

De panelen worden geleverd door onze partner Orac Decor

Een greep uit onze collectie 3D Wandpanelen

Bij Van de Bunt Interieur houden we ons voornamelijk bezig met decoratieve wandbekleding. Bekijk hier een greep uit onze collectie wandpanelen. 

Orac Decor W100

W100

€ 21,00 /st

Orac Decor W101

W101

€ 25,00 /st

Orac Decor W105

W105

€ 34,00 /st

Orac Decor W106

W106

€ 37,50 /st

Advies en montage 3D Wandpanelen

Naast onze producten, helpen we jou ook graag bij het ontwerp en de realisatie. Zo kunnen we jou een eerlijk en gericht advies geven over wat past in de ruimte en wat mooi staat. Daarnaast kunnen we de montage van bijvoorbeeld de sierlijsten, akoestische panelen en lattenwanden uit handen nemen. Lees meer over de mogelijkheden voor advies en montage.

Neem een kijkje op onze Instagram pagina

Wij helpen jou graag om je interieur meer identiteit te geven! Op onze social media pagina’s delen we wekelijks de projecten waar we op dat moment mee bezig zijn en natuurlijk een groot aantal foto’s van onze gerealiseerde projecten.

Ben jij klaar voor 3D Wandpanelen in je interieur

Wij geven identiteit aan jouw interieur!