Jouw specialist in de montage van een lambrisering

Van de Bunt interieur is de specialist in montage van een lambrisering Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen. 

Meer weten over ons bedrijf?

Jouw interieur, onze passie!

Kies voor mooie wanddecoratie om jouw interieur een upgrade te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos om meer sfeer en uitstraling te creëren in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor decoratieve sierlijsten, 3D panelen, lattenwanden en akoestische panelen voor op wanden en plafonds. Benieuwd naar onze verschillende mogelijkheden?

wat is een Lambrisering

Lambrisering is een wandbekleding die meestal tot de halve hoogte van de wand word aangebracht. Met de sierlijsten geef je jouw interieur een klassieke en elegante uitstraling. Maar je kan ook een lambrisering creëren met akoestische panelen dan geef je jouw interieur een moderne en Scandinavische uitstraling en met de akoestische panelen verbeter je ook de akoestiek van de ruimte.

Bij van de Bunt Interieur is er genoeg keuze van producten waarvan we een lambrisering kunnen realiseren. Ga bijvoorbeeld voor de sierlijsten of 3D wandpanelen van onze leverancier Orac Decor die producten zijn gemaakt van kunststof en het is ook mogelijk om ze te schilderen in je eigen gewenste kleur. Maar ook de akoestische panelen van Woodupp of Awood kunnen gebruikt worden als lambrisering.

Neem gerust contact met ons op te bekijken welke mogelijkheden er zijn voor lambrisering in jouw interieur.

Een greep uit de producten die voor lambrisering gebruikt kunnen worden

Bij Van de Bunt Interieur houden we ons voornamelijk bezig met decoratieve wandbekleding. Bekijk hieronder alvast een greep uit onze collectie

W120

W120

€ 120,00 /st

W121

W121

€ 50,00 /st

W122

W122

€ 37,50 /st

W123

W123

€ 37,50 /st

Advies en montage van een lambrisering

Naast onze producten, helpen we jou ook graag bij het ontwerp en de realisatie. Zo kunnen we jou een eerlijk en gericht advies geven over wat past in de ruimte en wat mooi staat. Daarnaast kunnen we de montage van bijvoorbeeld de sierlijsten, akoestische panelen en lattenwanden uit handen nemen. Lees meer over de mogelijkheden voor advies en montage.

Neem een kijkje op onze Instagram pagina

Wij helpen jou graag om je interieur meer identiteit te geven! Op onze social media pagina’s delen we wekelijks de projecten waar we op dat moment mee bezig zijn en natuurlijk een groot aantal foto’s van onze gerealiseerde projecten.

Wil jij een lambrisering in je interieur?

Wij geven identiteit aan jouw interieur!