Jouw specialist in de montage van Akoestische panelen in de regio Amsterdam

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van Akoestische panelen in de regio Amsterdam. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen.

Jouw interieur, onze passie!

Kies voor mooie wanddecoratie om jouw interieur een upgrade te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos om meer sfeer en uitstraling te creëren in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor decoratieve sierlijsten, 3D panelen, lattenwanden en akoestische panelen voor op wanden en plafonds. Ben jij woonachtig in de regio Amsterdam en ben je benieuwd naar onze verschillende mogelijkheden?

Wat zijn Akoestische Panelen

Met onze Akoestische panelen heb je de mogelijkheid om functionaliteit en moderniteit samen te voegen in je interieur. Het Akoestische vilt wordt gemaakt van gerecycled plastic en de houten lamellen zijn gemaakt van MDF(Geperst Hout). De panelen geven een luxe en Scandinavische uitstraling aan je interieur. De panelen zijn perfect voor in een opnamestudio, kantoor of gewoon voor in je woonkamer.

Wij bieden akupanelen aan van Woodupp & Nawood. De akupanelen van Woodupp zijn 60cm breed en beschikbaar in lengte’s van 300, 240 en 60 cm.

De Akupanelen van Nawood worden geleverd in een standaard afmeting van 300 x 60 cm

De akupanelen van Woodupp & Nawood zijn beschikbaar in verschillende kleuren, bekijk onze webshop welke kleuren er allemaal beschikbaar zijn voor levering en montage.

Een greep uit onze collectie Akoestische panelen

Bij Van de Bunt Interieur houden we ons voornamelijk bezig met decoratieve wandbekleding. Bekijk hieronder alvast een greep uit onze collectie.

Woodupp Klassiek Eiken Beige vilt

€ 110,00 /st

Woodupp Klassiek Eiken

€ 110,00 /st

Advies en montage van de Akoestische Panelen

Naast onze producten, helpen we jou ook graag bij het ontwerp en de realisatie. Zo kunnen we jou een eerlijk en gericht advies geven over wat past in de ruimte en wat mooi staat. Daarnaast kunnen we de montage van bijvoorbeeld de sierlijsten, akoestische panelen en lattenwanden uit handen nemen. Lees meer over de mogelijkheden voor advies en montage.

Neem een kijkje op onze Instagram pagina

Wij helpen jou graag om je interieur meer identiteit te geven! Op onze social media pagina’s delen we wekelijks de projecten waar we op dat moment mee bezig zijn en natuurlijk een groot aantal foto’s van onze gerealiseerde projecten.

Woon jij in de regio Amsterdam en wil je akoestische panelen in je interieur?

Wij geven identiteit aan jouw interieur!