Jouw specialist in de montage van Houten Wandpanelen

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van Houten Wandpanelen. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen.

Jouw interieur, onze passie!

Kies voor mooie wanddecoratie om jouw interieur een upgrade te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos om meer sfeer en uitstraling te creëren in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor Houten Wandpanelen, sierlijsten, 3D panelen, lattenwanden en akoestische panelen voor op wanden en plafonds. Benieuwd naar onze verschillende mogelijkheden?

Wat zijn Houten Wandpanelen

Met de Houten Lattenwanden Creëer je in korte tijd een compleet nieuwe look in je interieur. Pas ze bijvoorbeeld toe op je plafond of aan de wand. De panelen zien er niet alleen esthetisch uit, ze verbeter ook de akoestiek in de ruimte. Ideaal dus voor grote ruimtes zoals een kantoor of een nieuwbouwwoning. 

De houten Lattenwanden zijn 60cm breed en zijn beschikbaar in lengte’s van 300, 240 en 60cm. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende soorten kleuren. 

 

Een greep uit onze collectie Houten Wandpanelen

Bij Van de Bunt Interieur houden we ons voornamelijk bezig met decoratieve wandbekleding, zoals Houten Wandpanelen, lattenwanden, 3D wandpanelen, akoestische panelen en sierlijsten. Maar onze producten lenen zich ook perfect als eyecatcher op een plafond. Bekijk hieronder alvast een greep uit onze collectie.

Woodupp Klassiek Eiken Beige vilt

€ 110,00 /st

Woodupp Klassiek Eiken

€ 110,00 /st

Advies en montage Houten Wandpanelen

Naast onze producten, helpen we jou ook graag bij het ontwerp en de realisatie. Zo kunnen we jou een eerlijk en gericht advies geven over wat past in de ruimte en wat mooi staat. Daarnaast kunnen we de montage van bijvoorbeeld de sierlijsten, akoestische panelen en lattenwanden uit handen nemen. Lees meer over de mogelijkheden voor advies en montage.

Neem een kijkje op onze Instagram pagina

Wij helpen jou graag om je interieur meer identiteit te geven! Op onze social media pagina’s delen we wekelijks de projecten waar we op dat moment mee bezig zijn en natuurlijk een groot aantal foto’s van onze gerealiseerde projecten.

Wil jij Houten Wandpanelen in je interieur

Wij geven identiteit aan jouw interieur!