Hardhouten Outdoor Lattenwand

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van Lattenwanden. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen.

De Hardhouten Outdoor lattenwanden

De Hardhouten Lattenwanden van Lattenwanden.nl zijn vervaardigd uit hoogwaardige Meranti latten en berken betonplex, ideaal voor buitengebruik. Elk paneel heeft een afmeting van 250 cm x 60 cm en biedt een robuuste en esthetische oplossing voor uw buitenprojecten. De latten zijn onbehandeld en zullen op natuurlijke wijze vergrijzen, wat een tijdloze en authentieke uitstraling geeft na verloop van tijd. Deze duurzame materialen garanderen niet alleen een lange levensduur, maar voegen ook een stijlvolle en natuurlijke touch toe aan jouw buitenomgeving.

De prijs per paneel bedraagt €250. Wegens teveel variabelen hebben wij geen vaste montageprijs. Neem contact met ons op en wij zullen geheel vrijblijvend een prijsopgave voor jou maken!

Montage

Bij Van de Bunt Interieur zijn we gespecialiseerd in de montage van al onze producten producten. Ook is onze monteur gecertificeerd Master Installer van Orac Decor. Samen streven wij ernaar om het beste resultaat voor jou te creëren. De prijs van een montage verschilt per project maar je kunt ons gemakkelijk via ons contactformulier om een offerte vragen of stuur ons een mail. Wij zullen dan geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jou maken.

Advies

Wil jij onze producten toevoegen aan je interieur maar heb jij geen idee wat het beste is voor je interieur. Met onze ruime keuze aan Sierlijsten, Akoestische panelen, Houten lattenwanden, 3D wandpanelen en nog veel meer snappen we dat het soms lastig kan zijn om de juiste producten te vinden voor in jouw interieur, daarom helpen we jou graag bij het maken van die keuze. Ons team van interieur stylisten helpt je graag om samen de beste keuze te maken voor jouw interieur.

Kom langs in onze showroom, maak vooraf wel een afspraak. En wij zullen geheel vrijblijvend een advies om maat voor jou maken.