Bekijk de collectie Woodupp Akupanel | 240

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van de Woodupp Akupanel | 240. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen.

Wat zijn Woodupp Akupanelen

De Akupanelen van Woodupp zijn decoratieve wandpanelen die worden gebruikt voor akoestische verbetering in jouw interieur. Ze zijn ontworpen om de akoestiek in jouw ruimte te verbeteren. Dit maakt ze populair in ruimtes zoals kantoren, muziekstudio’s en schoolgebouwen, maar natuurlijk ook in jouw eigen interieur. De Akupanelen geven een moderne en Scandinavische uitstraling aan jouw interieur.

De Akupanelen zijn ontworpen uit duurzame materialen. Ze bestaan namelijk uit gerecycled materiaal. Het akoestische vilt is gemaakt van gerecycled plastic en de lamellen zijn gemaakt van MDF met een fineer oppervlak. Ook zijn de Akupanelen beschikbaar in verschillende kleuren en dus is er altijd wel een paneel die het beste bij jouw interieur past.

Ontdek de collectie Woodupp Akupanel hier

Bekijk hieronder de collectie Akupanelen die allemaal beschikbaar zijn voor een montage. Deze Akupanelen worden geleverd in afmetingen van 240 cm bij 60 cm. De prijzen worden per stuk weergegeven. Wegens teveel variabelen hebben wij geen vaste montageprijs. Neem contact met ons op en wij zullen geheel vrijblijvend een prijsopgave voor jou maken!

Woodupp Klassiek Eiken Beige vilt

€ 110,00 /st

Woodupp Klassiek Eiken

€ 110,00 /st

Woodupp Klassiek Eiken Beige vilt

€ 110,00 /st

Woodupp Klassiek Eiken

€ 110,00 /st

Woodupp Rustiek Natuurlijk Eiken

€ 130,00 /st

Woodupp Walnoot

€ 130,00 /st

Woodupp Rustiek Bruin Eiken

€ 160,00 /st

Woodupp Rustiek Grijs Eiken

€ 160,00 /st

Woodupp Rustiek Gerookt Eiken

€ 160,00 /st

Woodupp Rustiek Grijs Eiken

€ 130,00 /st

Woodupp Koper Oxide

€ 160,00 /st

Woodupp Grijs Oxide

€ 160,00 /st

Woodupp Blauw Oxide

€ 160,00 /st

Woodupp White Oxide

€ 160,00 /st

Woodupp Houtskool

€ 160,00 /st

Woodupp Snow

€ 130,00 /st

Woodupp Cloud

€ 130,00 /st

Woodupp Moss

€ 130,00 /st

Woodupp Clay

€ 130,00 /st

Woodupp Stone

€ 130,00 /st

Montage

Bij Van de Bunt Interieur zijn we gespecialiseerd in de montage van al onze producten producten. Ook is onze monteur gecertificeerd Master Installer van Orac Decor. Samen streven wij ernaar om het beste resultaat voor jou te creëren. De prijs van een montage verschilt per project maar je kunt ons gemakkelijk via ons contactformulier om een offerte vragen of stuur ons een mail. Wij zullen dan geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jou maken.

Advies

Wil jij onze producten toevoegen aan je interieur maar heb jij geen idee wat het beste is voor je interieur. Met onze ruime keuze aan Sierlijsten, Akoestische panelen, Houten lattenwanden, 3D wandpanelen en nog veel meer snappen we dat het soms lastig kan zijn om de juiste producten te vinden voor in jouw interieur, daarom helpen we jou graag bij het maken van die keuze. Ons team van interieur stylisten helpt je graag om samen de beste keuze te maken voor jouw interieur.

Kom langs in onze showroom, maak vooraf wel een afspraak. En wij zullen geheel vrijblijvend een advies om maat voor jou maken.