Bekijk de collectie Woodupp Aluwood

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van de Woodupp Aluwood. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen.

Wat zijn Woodupp Aluwood Panelen

De Aluwood Buiten Panelen van Woodupp transformeren de buitenkant van je huis tot een strak en modern statement. Deze outdoor lattenwanden, geproduceerd in Denemarken, combineren functionaliteit met een minimalistische esthetiek. Elk paneel is ontworpen om je huis te laten opvallen, waarbij hedendaags ontwerp wordt gecombineerd met duurzame kwaliteit. Gemaakt van thermisch behandeld hout en gecoat aluminium, de panelen bieden de mogelijkheid om de buitenkant van je huis te verfraaien met een tijdloos Scandinavisch design. Beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, bruin en aluminium.

Ook maakt Woodupp gebruik van aluminium profielen voor de Aluwood panelen, deze profielen zijn speciaal ontworpen voor zowel bescherming en een naadloze afwerking. Deze profielen beschermen je gevel tegen weerschade en houdt ongedierte op afstand.

Ontdek de collectie Woodupp Aluwood hier

Bekijk hieronder de collectie Aluwood die allemaal beschikbaar zijn voor een montage. Deze Aluwood panelen worden geleverd in afmetingen van 240 cm bij 45 cm. De prijzen worden per stuk weergegeven. Wegens teveel variabelen hebben wij geen vaste montageprijs. Neem contact met ons op en wij zullen geheel vrijblijvend een prijsopgave voor jou maken!

Woodupp Aluwood Bruin

€ 199,00 /st

Woodupp Aluwood Zwart

€ 215,00 /st

Woodupp Klassiek Eiken Beige vilt

€ 215,00 /st

Woodupp Aluminium (Zonder Latten)

€ 135,00 /st

Montage

Bij Van de Bunt Interieur zijn we gespecialiseerd in de montage van al onze producten producten. Ook is onze monteur gecertificeerd Master Installer van Orac Decor. Samen streven wij ernaar om het beste resultaat voor jou te creëren. De prijs van een montage verschilt per project maar je kunt ons gemakkelijk via ons contactformulier om een offerte vragen of stuur ons een mail. Wij zullen dan geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jou maken.

Advies

Wil jij onze producten toevoegen aan je interieur maar heb jij geen idee wat het beste is voor je interieur. Met onze ruime keuze aan Sierlijsten, Akoestische panelen, Houten lattenwanden, 3D wandpanelen en nog veel meer snappen we dat het soms lastig kan zijn om de juiste producten te vinden voor in jouw interieur, daarom helpen we jou graag bij het maken van die keuze. Ons team van interieur stylisten helpt je graag om samen de beste keuze te maken voor jouw interieur.

Kom langs in onze showroom, maak vooraf wel een afspraak. En wij zullen geheel vrijblijvend een advies om maat voor jou maken.