Bekijk de collectie Woodupp Moss Panelen

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van de Woodupp Moss panelen. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen.

Wat zijn Woodupp Moss Panelen

De Akupanelen van Woodupp zijn decoratieve wandpanelen die worden gebruikt voor akoestische verbetering in jouw interieur. Ze zijn ontworpen om de akoestiek in jouw ruimte te verbeteren. Dit maakt ze populair in ruimtes zoals kantoren, muziekstudio’s en schoolgebouwen, maar natuurlijk ook in jouw eigen interieur. De Akupanelen geven een moderne en Scandinavische uitstraling aan jouw interieur.

De Moss Akupanelen zijn gemaakt uit 100% natuurlijk moss. Net als de Akupanelen hebben de Moss Panelen ook Akoestische voordelen, hoe meer moss panelen je hebt hoe beter het akoestische effect zal zijn. De Moss panelen moeten in tegenstelling tot de akupanelen wel goed onderhouden worden.

Ontdek de collectie Woodupp Moss Panelen hier

Bekijk hieronder de collectie Moss panelen die beschikbaar zijn voor een montage. Deze Moss panelen worden geleverd in afmetingen van 60 cm bij 60 cm. De prijzen worden per stuk weergegeven. Wegens teveel variabelen hebben wij geen vaste montageprijs. Neem contact met ons op en wij zullen geheel vrijblijvend een prijsopgave voor jou maken!

Woodupp Moss Appel Groen

€ 199,00 /st

Woodupp Moss Groen

€ 199,00 /st

Montage

Bij Van de Bunt Interieur zijn we gespecialiseerd in de montage van al onze producten producten. Ook is onze monteur gecertificeerd Master Installer van Orac Decor. Samen streven wij ernaar om het beste resultaat voor jou te creëren. De prijs van een montage verschilt per project maar je kunt ons gemakkelijk via ons contactformulier om een offerte vragen of stuur ons een mail. Wij zullen dan geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jou maken.

Advies

Wil jij onze producten toevoegen aan je interieur maar heb jij geen idee wat het beste is voor je interieur. Met onze ruime keuze aan Sierlijsten, Akoestische panelen, Houten lattenwanden, 3D wandpanelen en nog veel meer snappen we dat het soms lastig kan zijn om de juiste producten te vinden voor in jouw interieur, daarom helpen we jou graag bij het maken van die keuze. Ons team van interieur stylisten helpt je graag om samen de beste keuze te maken voor jouw interieur.

Kom langs in onze showroom, maak vooraf wel een afspraak. En wij zullen geheel vrijblijvend een advies om maat voor jou maken.