Jouw specialist in de montage van 3D Wandpanelen

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van 3D Wandpanelen, Sierlijsten, Lattenwanden en Akoestische panelen. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond.

Jouw interieur, onze passie!

Kies voor mooie wanddecoratie om jouw interieur een upgrade te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos om meer sfeer en uitstraling te creëren in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor 3D Wandpanelen, sierlijsten, lattenwanden en akoestische panelen voor op wanden en plafonds. Benieuwd naar onze verschillende mogelijkheden?

Over onze montage

Van de Bunt interieur is de specialist in het monteren van 3D wandpanelen.

Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen.

Ben je geïnteresseerd in het laten monteren van onze producten? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we al binnen 6 weken jouw project realiseren

Meer weten over ons bedrijf? 

Een greep uit onze collectie 3D Wandpanelen

Bij Van de Bunt Interieur houden we ons voornamelijk bezig met de montage van decoratieve wandbekleding. Bekijk hier een aantal 3D wandpanelen die we bij je thuis kunnen monteren.

Orac Decor W100

W100

€ 21,00 /st

Orac Decor W101

W101

€ 25,00 /st

Orac Decor W105

W105

€ 34,00 /st

Orac Decor W106

W106

€ 37,50 /st

Advies en montage 3D Wandpanelen

Naast onze producten, helpen we jou ook graag bij het ontwerp en de realisatie. Zo kunnen we jou een eerlijk en gericht advies geven over wat past in de ruimte en wat mooi staat. Daarnaast kunnen we de montage van bijvoorbeeld de sierlijsten, akoestische panelen en lattenwanden uit handen nemen. Lees meer over de mogelijkheden voor advies en montage.

Neem een kijkje op onze Instagram pagina

Wij helpen jou graag om je interieur meer identiteit te geven! Op onze social media pagina’s delen we wekelijks de projecten waar we op dat moment mee bezig zijn en natuurlijk een groot aantal foto’s van onze gerealiseerde projecten.

Wil jij montage uitbesteden aan de 3D wandpanelen

Wij geven identiteit aan jouw interieur!