Jouw specialist in de montage van Akoestische panelen

Van de Bunt interieur is de specialist in levering en montage van Akoestische panelen, Sierlijsten, 3D wandpanelen en Lattenwanden. Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond.

Jouw interieur, onze passie!

Kies voor mooie wanddecoratie om jouw interieur een upgrade te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos om meer sfeer en uitstraling te creëren in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor decoratieve sierlijsten, 3D wandpanelen, lattenwanden en akoestische panelen voor op wanden en plafonds. Benieuwd naar onze verschillende mogelijkheden?

Over onze montage

Van de Bunt interieur is de specialist in het monteren van Akoestische panelen

Met jarenlange ervaring en passie helpen we jou graag met het creëren van een unieke wand, meubel of plafond. Bij Van de Bunt Interieur komen passie, kennis en vakmanschap samen. 

Ben je geïnteresseerd in het laten monteren van onze akupanelen? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we al binnen 6 weken jouw project realiseren.

Meer weten over ons bedrijf

Een greep uit onze collectie Akoestische panelen

Bij Van de Bunt Interieur houden we ons voornamelijk bezig met de montage van decoratieve wandbekleding. Bekijk hier een aantal Akupanelen die beschikbaar zijn voor montage.

Woodupp Klassiek Eiken Beige vilt

€ 110,00 /st

Woodupp Klassiek Eiken

€ 110,00 /st

Advies en montage van de Akoestische Panelen

Naast onze producten, helpen we jou ook graag bij het ontwerp en de realisatie. Zo kunnen we jou een eerlijk en gericht advies geven over wat past in de ruimte en wat mooi staat. Daarnaast kunnen we de montage van bijvoorbeeld de sierlijsten, akoestische panelen en lattenwanden uit handen nemen. Lees meer over de mogelijkheden voor advies en montage.

Neem een kijkje op onze Instagram pagina

Wij helpen jou graag om je interieur meer identiteit te geven! Op onze social media pagina’s delen we wekelijks de projecten waar we op dat moment mee bezig zijn en natuurlijk een groot aantal foto’s van onze gerealiseerde projecten.

Wil jij montage uitbesteden aan de Akoestische Panelen

Wij geven identiteit aan jouw interieur!